sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Tochitura delicioasa


Iti trebuie:

  • 350 g ceafa
  • 350 g splina
  • 350 g fleica
  • 250 g ficat
  • 150 g sorici
  • 150 g rinichi
  • 3 capatani de usturoi
  • 3 linguri untura
  • 1 pahar cu vin alb.

Pregatesti asa:

1. Speli carnea si maruntaiele si le tai in bucati.

2. Le piperezi si le dai prin boia dulce.

3. Intr-o tigaie pui carnea la gatit in untura incinsa.

4. Cureti usturoiul si-l faci pasta.

5. Cand carnea este rumenita bine, adaugi putina sare, mujdeiul si vinul alb.

6. Mai lasi sa dea cateva clocote si servesti apoi tochitura cu mamaliguta calda.

7. Pofta buna!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template