vineri, 8 iulie 2011

Culorile verii pentru unghiile tale

Unghiile spun foarte multe lucruri despre o persoana. Asigura-te ca acestea sunt mereu bine ingrijite si nu uita ca si in manichiura sunt tendinte de care este bine sa tii cont. In acest sezon se poarta fie culori in tonuri inchise (visiniu, maro sau chiar negru), fie nuante intense, de rosu aprins, ciclam tare, mov electric.

Se poarta in acest sezon si sunt ideale pentru tine daca ti-ai propus sa iesi din anonimat. Poarta aceste culori doar daca unghiile tale au o forma impecabila. Altfel, risti sa scoti in evidenta micile imperfectiuni. Nuantele de rosu arata foarte bine pe unghiile de lungime medie, cu varfurile patrate sau usor rotunjite.

Fie ca alegi tonuri intense de ciclam, mov sau optezi pentru cele putin mai inchise (violet, maro etc.), important este ca acestea sa aiba textura stra­lu­ci­toa­re. Pentru un plus de feminitate, le poti folosi si pe cele care contin particule sclipitoare. Sunt ideale pentru accentuarea bronzului!

Lacurile de unghii naturale nu se demodeaza niciodata si sunt o alegere ideala daca unghiile tale nu au tocmai o forma perfecta. Opteaza pentru tonuri de bej sidefat, roz pal sau alb satinat. Dau unghiilor un aspect foarte ingrijit si sunt mult mai usor de aplicat.

Asemenea tenului sau zonei sensibile din jurul ochilor, mainile au nevoie de ingrijire atenta. Daca nu ai timp sa aplici tartamente intensive in timpul zilei, foloseste o crema speciala in fiecare seara. Intra repede in piele, hidrateaza intens si are aroma placuta.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template