vineri, 8 iulie 2011

Coafuri speciale pentru parul lung

Parul tau este acum pregatit pentru a atrage o multime de priviri admirative! Daca ai parul lung, frumos, sanatos, atunci poti experimenta o serie de trucuri in materie de hair styling: trese, detalii sculpturale, codite impletite, tapate, cocuri retro, iar lista poate continua la nesfarsit.

Parul lung poate fi transformat intr-un cobai pentru cele care iubesc schimbarile indeosebi. Indiferent de forma chipului, vei fi capabila sa pui in aplicare sfaturile unor specialisti cu renume din industria internationala a hair styling-ului.

Uita de look-ul minimalist, simplist. A venit timpul sa-ti pui in valoare toate darurile cu care ai fost inzestrata, incepand cu podoaba capilara.

Ai la indemana o serie de „arme” puternice in lupta pentru infrumusetarea parului tau: ceara de par, gel, fixativ, seruri hranitoare, spuma de par, uleiuri regenerante etc. Pregateste, asadar, teritoriul pentru o multime de experimente mai mult decat fascinante. Primul dintre ele: tresele!

Daca nu esti adepta acestei coafuri, atunci poti opta pentru cocuri lejere, flirty, care iti vor oferi acea alura romantica, de care toti se vor indragosti!

Cheia succesului in crearea unei coafuri reusite sta in pregatirea firelor de par pentru un astfel de tratament. Un ser special, pentru stralucire, ar fi esential pentru conturarea unei coafuri realizate ca la carte.

Impletitul parului a devenit si el o „arta”, intrucat o coafura terna, lipsita de orice fel de stralucire, poate deveni una spectaculoasa, doar urmand cativa pasi esentiali.

Pentru un plus de feminitate, accesorizeaza-ti coafura intr-un mod cat mai traznit, inedit! Astfel, o esarfa, o bentita, o floare sau o funda vor reusi sa-ti aduca propria coafura la viata!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template