vineri, 8 iulie 2011

4 sfaturi de make up pentru ochi obositi

Ai stat prea mult cu ochii in calculator? Ai petrecut toata noaptea si lipsa de somn se vede pe fata ta? Iata cum sa te machiezi cand ai ochii obositi.

1. Pentru pleoape, alege doua tonuri – Nu folosi tonuri de maro sau de mov, pentru ca ele scot in evidenta neplacerile cauzate de oboseala. Pentru marginea pleoapei, alege un creion de contur alb, dar linia nu trebuie sa fie foarte pronuntata. Estompeaza-o usor cu varful degetelor, iar la final, aplica farduri in culori pale si mate, in niciun caz sidefate.

2. Ascunde ridurile – Oboseala nu aduce pe fata ta doar cearcane si ochi iritati si inrositi, ci si riduri. Pentru a evita strangerea fardurilor in aceste “santuri” fine, aplica inainte de toate o baza de machiaj, care va face ca machiajul sa dureze.

3. Scapa de cearcane – Foloseste un fard de culoare galbuie pentru a “camufla” cearcanele vinetii si un oranj palid pentru a le ascunde pe cele albastrui si verzui. Alege farduri de pleoape cremoase, care se aplica usor. Nu opta pentru produse care au nevoie de pensula pentru a fi aplicate, deoarece poti irita zona. Pentru rezultate optime, foloseste un baton anticearcan, insistand pe coltul intern al ochiului.

4. Atenueaza pungile – Este o procedura destul de complicata. Nu vei putea scapa de pungile de sub ochi doar prin machiaj, asa ca incearca sa reechilibrezi volumul pielii la nivelul ochilor. Pentru acea zona, foloseste un baton iluminator, apoi o pudra roz palid. Concentreaza-te pe machiajul buzelor si alege un gloss puternic, pentru a atrage atentia asupra lor.

Daca vei urma aceste sfaturi simple, nimeni nu va mai stii ce ai facut aseara! In plus, oamenii te vor complimenta mereu pentru ochii tai frumosi.

1 comentarii:

Ioana spunea...

Foarte util sfatul numarul 4. A mers si chiar nu se mai vad cearcanele. Mersi de sfat.

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template