marți, 18 noiembrie 2008

Trezeste-ti simturile cu afrodiziace

Din batrani se spune ca dragostea trece prin stomac, insa nu orice reteta e la fel de eficienta. Pentru a reusi sa-i starnesti iubitului tau cele mai ascunse fantasme si sa traiti impreuna senzatii erotice incantatoare, specializeaza-te, pe langa tehnici de sex, in bucataria fascinanta a afrodiziacelor! Exista anumite mancaruri care va vor aduce amandorura idei nastrusnice. Acestea te ajuta sa-l cuceresti sau sa-l recuceresti, iar ingredientele lor speciale iti vor asigura partide de sex pline de pasiune. Pune-ti imaginatia si dibacia la contributie si vei avea o viata sexuala efervescenta, interesanta si variata!





Bucataria „hot”


Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifica erotismul si stimuleaza placerea. Comportamentul si dorintele noastre sunt intim legate de modificarile chimice produse in creierul nostru. De exemplu, dopamina actioneaza la nivelul sistemului placerii (de la hipotalamus la sistemul limbic), acetilcolina – asupra centrului orgasmului (din creier) iar serotonina – la nivelul crierului emotional. Natura ne pune la dispozitie o varietate uluitoare de plante, flori, legume sau fructe care contin sau stimuleaza producerea acestor substante.
Daca esti hotarata sa-l cuceresti, sau sa aduci ceva nou in relatia ta, straduieste-te sa-i gatesti anumite mancaruri afrodisiace. Stridiile si alcoolul (in doze mici!) sunt cele mai folosite afrodiziace in ziua de astazi. Vanilia, telina sau usturoiul sunt la fel de cunoscute. Cuvantul „afrodisiac" vine din greaca si deriva din numele zeitei Afrodita, cunoscuta pentru puterea ei de seductie. Asa ca, daca esti hotarata sa devii, macar pentru o seara, Afrodita barbatului tau, invata sa gatesti afrodisiac.


O cina seducatoare





Conteaza foarte mult si cum se prezinta masa. Un decor incantator, cu muzica in surdina si lumanari discret parfumate vor completa fericit “bomba sexy” din farfurie. Mancarea poate fi servita la masa, sau direct in pat, de pe pielea ta (sau a lui...). Un pont: orice mancare devine si mai afrodisiaca daca folosesti degetele, in locul banalei furculite.
Iata un meniu interesant, pentru o noapte memorabila:


Tocanita de telina

Da, chiar leguma binecunoscuta pentru efectele benefice asupra virilitatii!
Ingrediente: o ceapa mare, o telina mare, doi ardei grasi, doua-trei rosii, o frunza de dafin, ulei, piper, sare, marar, smantana.
Preparare: telina se toaca marunt ca morcovul sau sub forma de bastonase, se toaca ceapa, ardeiul gras, verdeata, se curata rosiile de pielita si se taie cubulete.
Se prajeste ceapa in putin ulei, se adauga ardeiul gras si telina, frunza de dafin, 3-4 boabe de piper negru, o lingura de apa. Se calesc toate bine pana se inmoaie, se adauga rosiile si se tine la foc pana se inmoaie rosiile sau pana scade. La sfarsit se adauga o lingura-doua de smantana. Se adauga verdeata.


Scoici coapte cu prosciuto

Scoicile sunt considerate afrodisiace inca de pe vremea romanilor, inainte de Hristos. Se stie ca sunt bogate in zinc, care este asociat cu imbunatatirea performantelor sexuale la barbati.
Ingrediente: 12 scoici cu cu cochilie, 12 felii subtiri de prosciuto, o ceasca de otet balsamic, un varf de cutit de scortisoara, 4 afine, 4 frunze de dafin, 8 boabe de piper negru, unt nesarat.
Preparare: Se deschid scoicile, se pastreaza lichidul din interior, apoi se infasoara fiecare scoica intr-o felie de prosciuto si se pune la loc in cochilia goala.
Se face un sos din lichidul scoicilor, otet, scortisoara, afine, foi de dafin, piper. Se amesteca, apoi se strecoara si se adauga untul si se las` la fiert compozitia pana cand capata o textura mai tare.
Timp de 10 minute se coc scoicile intr-un cuptor incalzit la 200 de grade pana cand prosciuto devine crocant.
Se scot din cuptor, se lasa doua minute sa se raceasca si se stropesc cu sos.


Cocktail cu sampanie

Ingrediente: un cub de zahar se inmoaie in bitter, ca sa capete un gust amarui. Se aseaza zaharul in cupa, se toarna sampanie peste si se orneaz` cupa cu o felie de lamaie.



Si nu uita: dupa masa, tu esti desertul lui!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template