duminică, 5 octombrie 2008

Tendinte de toamna

Ce trebuie sa stii despre machiajul de toamna-iarna:

* revine in trend machiajul classic, purtabil
* nu se mai pune accent atat de mult pe tenul foarte bronzat
* vedeta sezonului este blush-ul intens, in culori care dau obrajilor un plus de prospetine.
* pentru a da privirii un plus de luminozitate, contureaza interiorul pleoapei inferioare cu un creion kohl alb
* se poarta fie buzele foarte naturale si bine hidratate, fie cele in tonuri de rosu aprins, care dau un plus de feminitate.


Trendurile in make-up pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009 sunt:
Abstractiuni in negru.
Daca adopti acest trend trebuie sa ai in trusa ta: fond de ten cu putere mare de acoperire, tus negru intens, fard gri antracit perlat, fard alb sidefat pe care sa-l aplici in colturile interioare ale ochilor, mascara pentru volum si alungire, un ruj rosu, classic.

Frumusete metalica
Te pasioneaza aceasta tendinta? Ai nevoie de farduri aurii si bronz, pe care sa le combini cu tonuri calde, mascara pentru alungire si rujuri in nuante de bej sir oz. Pe pometi aplica un blush bej-piersica. Este perfect pentru finisarea machiajului.


Culori structurate
Este trendul care-si propune crearea unei imagini indraznete si jucause. Din trusa ta de make-up nu trebuie sa lipseasca eyeliner-ul in culori electrice, creioane in tonuri de maro pentru accentuarea sprancenelor si rujuri nude pentru buze.

Pometi imbujorati
Sunt noutatea absoluta a sezonului. Pentru a crea un look proaspat si tineresc, fardul de obraz trebuie aplicat si pe tample si frunte. Restul fetei trebuie sa ramana neutra: ochii au umbre usoare, buzele nuante nude sau florale, sprancenele sunt ingrosate.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template