luni, 20 octombrie 2008

Dieta Angelinei Jolie

Este faimoasa prin rolurile sale, atat de pe platourile de filmare de la Hollywood, dar si din viata reala. Este cand fiica rebela, sora ciudata ori mama devotata. In prezent are sase copiii, dintre care trei sunt biologici.

Se pare ca orice rol ii vine ca o manusa. S-a implicat in multe actiuni caritabile, este emblema actiunilor de ajutorare a oamenilor sarmani. Are un sot iubitor, chiar daca diferenta dintre ei doi este de 11 ani, acest aspect este lipsit de importanta, si cel mai bine o stiu paparazzi care ii zaresc tot timpul fericiti, plini de viata, un pic nebuni, inconjurati de copiii lor.



Si pentru ca este o femeie frumoasa, care si-a castigat notorietatea, nu poate lasa aspectul fizic pe un plan secund, asa ca Angelina face ce face si arata tot timpul bine. Si are numai 33 de ani… parca ar fi o "mina" de energie. Desi trebuie sa aiba grija de copii, ea nu-si neglijeaza cariera. Cele doua sarcini nu au fost un impediment in calea sa, ba mai mult, s-a spus ca este mai frumoasa ca nicioadata. Pentru ca a nascut de curand doi gemeni, Angelina a trecut pe regim.

Care este secretul ei? Dieta organica. Ai auzit de mancarea organica? Cu siguranta, ca o parte din informatii le stii deja, dar restul ti le oferim noi, asa ca simte-te confortabil si citeste cele ce vor urma. Iti garantez ca nu vei regreta. In plus se stie ca multe doamne si domnisoare vor s-o copieza pe Angelina, insa nu reusesc, iar un mic secret, venit din viata ei de zi cu zi, este bine-venit.

Secretele Angelinei
Daca tot iti puneai intrebari ce tot face Angelina de este mereu in forma, ei bine, acum afli secretele. Odata cu aducerea pe lume a celor doi gemeni, Knox Leon si Vivienne Marcheline, Angelina se concentreaza acum pe recapatarea siluetei de dinainte de nastere. Potrivit unor surse, actrita a inceput o dieta organica, bogata in legume proaspete si omega 3.

Angelina are in meniul zilnic: somon organic cu garnitura de rosii, paine negra si tot felul de plante la micul dejun.
La gustari se rasfata cu migdale, alune de padure, mere si miere.
La cina serveste ton la gratar cu garnitura de spanac si rosii ori scrumbie. Dar nu este o preferinta in meniul de seara, uneori actrita cere sa manance si asta la pranz. Suna apetisant, nu?

Fac ei ce fac si tot tin paginile ziarelor or topul premiilor. Cum cine? Cuplul Jolie-Pitt. In anul curent si-au primit premiul pentru cele mai prost inspirate nume de copii. Si, pentru ca vrea sa fie tot timpul in centrul atentiei, actrita nu rateaza sansa de a mai castiga un pic de popularitate. De curand o revista din America a realizat niste poze cu adevarat senzationale: cuplul impreuna cu gemenii sai. Se estimeaza ca pozele au costat 14 milioane de dolari!

Angelina a decis sa urmeze regimul organic pentru ca optimizeaza starea de sanatate, gustul si rezistenta. Este delicios, include nutrienti (omega 3), mancare proaspata si organica.



Sursa: dietetik.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template