miercuri, 15 octombrie 2008

Madonna şi Ritchie se despart

Madonna şi Guy Ritchie vor divorţa în curând, informează taboidul britanic The Sun, care citează surse apropiate cuplului.

În ciuda dezminţirilor repetate din ultimele luni privind sfârşitul mariajului lor, cei doi sunt decişi să se despartă din cauza faptului că, pur şi simplu, nu mai pot trăi împreună.

„Este foarte trist. Erau un cuplu grozav şi părinţi extraordinari”, spune un prieten al familiei.

Divorţ rapid

Madonna şi Ritchie vor să finalizeze divorţul până la Crăciun, deşi se gândiseră iniţial să anunţe despărţirea anul viitor, după ce turneul „Sticky & Sweet” al cântăreţei s-ar fi terminat.

„În ciuda încercărilor de a rezolva lucrurile, ei ştiau în adâncul lor că divorţul se va întâmpla. Nu a fost vorba „dacă”, ci „când””, a explicat sursa citată.

Guy se mută din Londra

Regizorul Guy Ritchie a oprit lucrul la filmul „Sherlock Holmes” şi s-a întors din Franţa în Marea Britanie pentru a-şi anunţa părinţii şi pentru a-şi lua lucrurile de la casa din Londra, care aparţine Madonnei. El se va muta la ţară, la conacul din Wiltshire, aflat în proprietatea sa.

Madonna încă se află în Statele Unite, după ce luni seară a fost prezentă la premiera celui mai recent film al ei, „Filth and Wisdom”.

Guy Ritchie (40 de ani) şi Madonna (50 de ani) s-au cunoscut în 1999, iar un an mai târziu s-au căsătorit la un castel din Scoţia. Împreună au un copil biologic, Rocco, şi au adoptat un alt băieţel, David Banda, din Malawi. Madonna mai are dintr-o relaţie anterioară o fată pe nume Lourdes.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template