duminică, 21 decembrie 2008

Tratamente pentru ten si maini

Pentru a putea evita aparitia lor trebuie sa stim mai intai ce sunt ridurile si care sunt principalele cauze ce duc la accentuarea lor?
De fapt, ridurile sunt niste santuri mai mult sau mai putin vizibile, care dau pielii un aspect inestetic. Ridurile se formeaza atat la nivelul fetei cat si in alte zone cum ar fi brate, gat, decolteu.. Dar, de departe, cele mai suparatoare riduri sunt cele ale fetei. Care sunt principalele cauze ce duc la aparitia ridurilor? Ridurile nu sunt neaparat un semn al batranetii. Ele pot aparea si din alte cauze, cum ar fi tulburarile endocrine sau digestive. De asemenea, ridurile mai pot aparea si in functie de predispozitia genetica, de contractiile musculare ale fetei sau de schimbarile dese de mimica. Alte cauze care duc la aparitia ridurilor sunt: scaderea cantitatii de apa din celule si pierderea elasticitatii pielii, variatiile mari de temperatura, la fel ca si emotiile, supararile, incordarea sau insomnia. Mai sunt doua cauze ale aparitiei ridurilor, la care putina lume se gandeste: lumina prea puternica sau prea slaba, care face sa se stranga sau sa se mareasca ochii, ducand la formarea ridurilor la ochi si lipsa dintilor care provoaca un fel de ?prabusire? a muschii obrajilor.

De cate feluri sunt ridurile fetei?
Ridurile pot fi superficiale, de expresie, de profunzime si de batranete. Este foarte important de stiut faptul ca exista 60 de muschi "ai tristetii" si numai 13 muschi "ai rasului". Iata de ce optimismul si buna dispozitie pot intarzia aparitia ridurilor. Cele mai frecvente riduri sunt cele verticale si orizontale ale fruntii, ridurile de o parte si de alta a colturilor gurii care pornesc de la nas si ridurile pleoapelor.

Cum se explica faptul ca tot mai multe tinere se confrunta cu aceasta problema chiar de la 25-30 de ani?
Chiar si o femeie foarte tanara poate avea riduri daca are tenul uscat si nu il ingrijeste. De asemenea, expunerea la soare usuca si deshidrateaza pielea si, astfel, provoaca aparitia ridurilor. Nu in ultimul rand, trebuie sa amintesc poluarea, abuzul de bauturi alcoolice, tutun, cafea, farduri sau sapun si curele de slabire exagerate.

Care sunt cele mai eficiente tratamente pentru atenuarea ridurilor deja aparute?
La Keiko SlimSpa exista un program anti-ageing special conceput pentru tratarea ridurilor fetei. Acest program cuprinde mai multe etape terapeutice, printre care lifting-ul facial cu microstimulare, drenajul limfatic si masajul transdermic facial, microdermabraziunea cu aparatul DermoCell Expert si terapia cu ultrasunete la aparatul ?Ultrasono Cell-Free. Liftingul se obtine cu ajutorul aparatului Professional Combo prin microstimularea musculaturii faciale, cu producerea unor contractii nedureroase, izotonice si izometrice. Aceste contractii au ca efecte tonifierea pielii, cresterea fluxului sangvin, intensificarea productiei naturale de colagen si exfolierea fina. Drenajul limfatic si masajul transdermic se fac cu aparatul DermoCell Expert. Acesta este prevazut cu un kit special pentru tratamente faciale si se foloseste pentru accelerarea circulatiei sangvine deficitare si stimularea circulatiei limfatice, decongestionand si curatand in profunzime. Masajul transdermic facial are efect anticearcan, antiedem si de regenerare celulara. Microdermabraziunea profunda se realizeaza cu ajuotrul aparatului DermoCell Expert si este un proces cosmetic bland de tratare a tenului, cu mult mai putin riscanta decat un peeling chimic, fiind cel mai eficient tratament dermato-cosmetic, non-invaziv, de curatare a epidermei de celulele moarte si de impuritati.

Cateva sfaturi si tratamente pentru intretinerea mainilor.
De multe ori ignoram faptul ca si mainile sunt afectate de poluare si de stilul de viata. De aceea, noi propunem un program special creat pentru maini. HandSpa ce imbina cromoterapia cu masajul tip jacuzzi si cu actiunea spectaculoasa a polimerilor si a ingredientelor precum acidul hyaluronic, provitamina B5, aloe vera si uleiuri cu rol de hranire a epidermei. Programul HandSpa ofera si tratament de depigmentare a mainilor si contine 3 componente cu efect de albire/depigmentare, cu factor de protectie solara, prin reducerea substantiala a producerii de melanina. La sfarsitul sedintei de HandSpa pielea mainilor este catifelata, cu un aspect tanar si sanatos, cu o textura ferma in jurul degetelor. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta si sunt de lunga durata. O sedinta dureaza aproximativ 20 minute, iar costul este de 40 de lei.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template