joi, 18 decembrie 2008

Mesaje de Craciun

Pe la colturi unii spun ca exista MOS CRACIUN, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.

Colinde si colinduri frumoase, Craciun sfint in pace, cu bucurii si un An Nou incarcat in impliniri frumoase. LA MULTI ANI!

Poate va ninge de Craciun, Si-n palma astfel sa adun, Fulgi reci de nea, dumnezeiesti, Cu ei si ingeri si lumina si povesti !

Colind Curat, Brad Luminat, Mos Bogat, Craciun Luminat, Gand Implinit, An Nou Fericit! La Multi Ani!

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!

Pe cararea ninsa ce duce catre Noul An, iti astern cuvinte calde sub bradul de Craciun: bucurie, voie buna si multa sanatate !

Mosu' s-a impiedicat de prag si arasturnat sacul cu daruri. I-am dat o cafea si mi le-a lasat mie. Am ales de toate pentru tine: bucurii, noroc, sanatate, bani. La multi ani!

Frumusetea Sarbatorilor de Iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele LA MULTI ANI

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template