joi, 18 decembrie 2008

Mesaje de Craciun pentru persoana iubita

* Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit.

* Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun Ca i-ai scris si c-o sa vina Sa-ti aduca in pumni lumina Langa brad si langa foc Sa-ti aduca mult noroc !

* De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun.

* Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori? :)) =))

* Sexul e ca ninsoarea: niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga.

* Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi, ci sunt cum sunt cand ma visezi. Deci dormi mai mult, ca sa visezi, sa vezi cum sunt cand nu ma vezi..

* Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadet-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani.

* Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!

* La poarta sufletului meu multi au incercat sa bata ,dar cheia ai luat-o tu si poarta e incuiat?.

* De-ash putea sa-tzi insemn privirea-tzi prin vorbe shi farmecul prin ritmuri, vor spune cei ce vin:”Poetul minte!N-au existat asemeni ingeri pe Pamant!

* Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

* La multi ani si voiosie,
Domnul alaturi de tine sa fie,
Bucurii sa-ti daruiasca
Nimic sa nu-ti lipseasca!

Bucuria lumii toata,
Zi de zi-n usa sa-ti bata,
Bunul Dumnezeu sa-ti dea,
Tot ce iti doresti s-ai vrea!

Catelush cu parul cret
Sa ai Jeepul in cotet
Si o vila cu piscina
Cindy Crawford de vecina
O lopata pentru bani
Sanatate, la Multi Ani!!!

* Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate.

* Aburul sarmalelor s-a risipit, parfumul cozonacilor dus e, iar tuica si vinul uitat sunt si ele. Asa ca RESTART. Craciun Fericit!

* Magia sarbatorilor sa-ti bucure caminul, iar stralucirea ei sa-ti mangaie destinul. Sarbatori Fericite !

* De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

* Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.

* Pot sa imi dai poza ta? Mos Craciun trebuie sa stie ce vreau de Craciun.

* Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

* Sarbatorile sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La Multi Ani!

* Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

* Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun Fericit !

* Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire.

* Fie ca de Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele, iar Anul Nou sa te surprinda alaturi ce cei pe care ii iubesti.

* Iti doresc ca nasterea Mantuitorului sa-ti umple sufletul de bucurie, fericire si iubire. Craciun Fericit !

* Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

* Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc si daca se poate toate la un loc. La multi ani!

* Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

* Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!

* Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

* Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!

* Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun, ca i-ati scris si ca o s-a vina sa va aduca in pumni lumina, langa bradul plin de foc sa va umple de norok. Sarbatori Fericite !

* Fie ca tot ce iti doresti acum in ajun de Craciun, mosul sa iti aduca. Craciun Fericit !

* Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani!

* Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

* Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!

* Sa ne-adune bun cu bun, | Sfanta seara de Craciun | Ca-i mai Sfanta decat toate | La multi ani cu sanatate!

* Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii!

* Promite-mi ca nu incepi sa plangi daca de Craciun iti ofer un inel… de ceapa.

* Din greseala i-am trimis Elodiei cadoul tau dar o sa te sune ea sa ti-l dea inapoi! Mos Craciun.

* Nu mai ajung la tine. Cadourile o sa ti le aduca iepurasul de Paste. Cu drag, Mos Craciun.

Sursa:mesajedecraciun.com

1 comentarii:

DANUTZA spunea...

FOARTE FRUMOASE

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template