duminică, 30 octombrie 2011

Rulada festiva de carne de porc


Rulada festiva de carne de porc

Iti trebuie:
• 400 g muschi de porc
• 150 g ciuperci
• 150 g carnaciori
• 100 g costita afumata
• 100 g cascaval
• 100 g ceapa
• 3 oua
• 50 g pesmet
• 50 g pasta de rosii
• marar
• 1 ardei iute
• 100 ml ulei
• sare si piper dupa gust.
Pregatesti asa:
1. Tai muschiuletul de porc pe lungime si il bati putin.
2. Pentru umplutura calesti ceapa in ulei fierbinte, pui ciupercile taiate, sarea, piperul si mararul.
3. Cand compozitia s-a racit, pui 1 ou crud, carnaciorii si costita afumata, taiata cubulete, cascavalul si 2 oua fierte date pe razatoare.
4. Poti pune si un ardei iute.
5. Omogenizezi umplutura si o intinzi peste muschi, rulezi si prinzi cu scobitori sau legi rulada cu sfoara de bucatarie.
6. Tavalesti rulada prin pesmet si o pui in cuptor in tava cu ulei.
7. Din cand in cand, stropesti friptura cu grasimea din tava, ca sa se prajeasca pe ambele parti si sa nu se usuce prea tare.
8. Cand este gata, servesti rulada stropita cu pasta de rosii si frunze de verdeata sau cu muraturi.
9. Pofta buna!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template