vineri, 20 decembrie 2013

Mesaje de Craciun

-Mos Craciun bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului! 
- In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.
 
- L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!
- Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.
- Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni!
- E timpul sa inchizi ochii si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. E timpul sa-ti amintesti cum stateai cu nasul lipit de geam incercind sa-l vezi pe Mos Craciun 
- De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii!
- Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata!
- Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.
- Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.
- Poate va ninge de Craciun
Si-n palma astfel sa adun
Fulgi reci de nea, dumnezeiesti
Cu ei si ingeri si lumina si povesti …
- Craciunul e credinta 
Craciunul e Speranta
Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste!
- Frumusetea Sarbatorilor de Iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

- Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc. 
- Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,
Un ren e bolnav nu-i zapada afara,
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari,multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata frumoasa
- Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu visatul, S-a mai ars si cozonacul!
- E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…
- Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei! 
- Pacea si linistea sa fie calauza ta in seara de Craciun. Fii mai bun, mai intelegator, imparte cu bucurie spiritul sarbatorii!

- Printre fulgi iti trimit un zambet curat, cauta-l, vine din cer spre tine in noaptea de Craciun! 
-  Pe cararea ninsa ce duce catre Noul An, iti astern cuvinte calde sub bradul de Craciun: bucurie, voie buna si multa sanatate!
-Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti.
Mosu’ s-a impiedicat de prag si a rasturnat sacul cu daruri. I-am dat o cafea si mi le-a lasat mie. Am ales de toate pentru tine: bucurii, noroc, sanatate, bani. La multi ani!
- Colind Curat, Brad Luminat, Mos Bogat, Craciun Luminat, Gand Implinit, An Nou Fericit! La Multi Ani!
- Colinde si colinduri frumoase, Craciun sfint in pace, cu bucurii si un An Nou incarcat in impliniri frumoase. LA MULTI ANI!
- Craciunul e credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! Craciun Fericit!
- Sa ne-adune bun cu bun, / Sfanta seara de Craciun. /Ca-i mai Sfanta decat toate, /La multi ani cu sanatate!
Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine //Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa / Cu bucate noi pe masa / Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin!
- Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit!
Catelus cu parul cret, s-aveti jeep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madonna ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! Sarbatori Fericite!

- Cu ocazia sarbatorilor de iarna îti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramâna neîmplinit.
Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
- Ingerii din cer coboara/Cu-o franghie si cu-o scara/Nu-ti lasa izmene-afara/Ca mie mi le furara.
- Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadeti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template