marți, 17 decembrie 2013

Ce spun culorile pe care le purtam despre stare noastra

Garderoba si tinuta noastra de zi cu zi este condimentata in felurite culori si patternuri, insa te-ai intrebat vreodata ce spun ele despre personalitatea si starea noastra? De ce alegem o anume nuanta de verde pe care sa o asortam cu o anume nuanta de rosu? Modul in care alegem sa purtam culorile pe parcursul unei zile pot influenta energia si starea noastra, cat si a celor din jurul nostru. Culoarea pe care o porti te poate face mai increzatoare, te face sa te simti confortabil, sa iesi in evidenta intr-un mod mai mult sau mai putin strident, sa impresionezi sau sa sochezi, iti poate influenta intreaga existenta. 

Iata ce spun culorile despre noi si cateva tipsuri de a introduce mai multe nuante coloristice in garderoba noastra:

Negru
Majoritatea femeilor adora negrul si eu sunt una dintre ele. Insa ceea ce este demn de remarcat, este modul cum aceasta culoare impunatoare si misterioasa ne poate influenta starea. Este o culoare clasica pentru tinute de orice fel, poate tocmai pentru este usor de adaptat si da o alura sofisticata. O poti purta atunci cand mergi la interviuri sau cand ai o intalnire importanta deoarece transmite seriozitate. Purtata in combinatie cu o bijuterie deosebita, poti crea o tinuta extrem de eleganta, cu impact puternic. Desi asociata de cele mai multe ori cu doliu, cu stari de tristete sau depresie, orice femeie detine o rochie neagra sau poate chiar doua in  dulapul ei. Totusi, un dulap plin cu haine negre s-ar putea sa te faca o persoana lipsita de imaginatie, iar sfatul nostru este sa incerci sa invelesti un pic umerasele.


Ce spun culorile pe care le purtam despre stare noastra
Albul

Albul este o culoare buna de purtat, iar cand spun alb, nu ma refer neaparat la albul imaculat, in aceeasi ecuatie intra si nuantele de ivory si crem.  Albul exprima puritate, vitalitate, iar atunci cand este purtat din cap pana in picioare poate avea un impact puternic. Iubitoarele de alb sunt adeptele naturaletii. Potrivit Pantone, albul este culoarea cea mai purtata de catre iubitoarele de tricouri.

Ce spun culorile pe care le purtam despre stare noastra
Albastru
Albastru, culoarea marii si a cerului, este pretutindeni prezenta in viata si in garderoba noastra. Este o culoare ce reflecta intelepciunea si increderea. O poti purta interviuri fiind asociata cu starea de liniste si indeamna la concentrare si echilibru. Iubitoarele de nuante de albastru poti fi persoane calme, profunde, sensibile si echilibrate.

Ce spun culorile pe care le purtam despre stare noastra

Rosu

Ador culoarea rosie deoarece este o culoare energizanta. Are atat de multe conotatii precum pasiune, dragoste si romantism. Mereu veti stii ca e Ziua Indragostitilor atunci cand veti vedea orasul plin de inimioare si trandafiri in nuantele aceastei culori pasionale. Daca doresti sa te simti increzatoare si sa detii controlul asupra situatiei, poarta ceva rosu. Insa, datorita intensitatii sale trebui sa o porti cu grija.


Ce spun culorile pe care le purtam despre stare noastra

Verde

Verde este culoarea naturii si iti da un sentiment de pace, liniste si confort. De asemenea, dezvaluie ca esti o persoana creativa si cu o imaginatie activa. Nuantele de verde inchis semnifica un caracter bine echilibrat, in timp ce nuantele de verde deschis descriu o personalitate plina de viata. Culoarea pielii tale va face diferenta.

Ce spun culorile pe care le purtam despre stare noastra

Violet
Culoarea preferata a femeilor creative si sensibile. Aceasta si nuantele derivate de liliac, levantiva, sunt asociate cu starile de meditatie si creativitate. De asemenea, este asociata cu regalitatea si bogatia, spunandu-se despre ea ca este o culoare norocoasa, ce atrage partea materiala. Iata inca un motiv bun de a purta mai multe haine violet!

Ce spun culorile pe care le purtam despre stare noastra

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template