miercuri, 18 decembrie 2013

Cum sa faci impletituri in 4

Ai incercat sa-ti coafezi parul cu impletituri in 4? Parul impletit este mereu la moda si a fost la mare cautare in anul 2013, indiferent de sezon. Explicatia? Impletiturile de orice fel sunt feminine, romantice, usor de realizat daca urmezi corect toti pasii, iar la final obtii un aspect sofisticat, chiar daca le-ai realizat chiar la tine acasa, fara ajutorul unui profesionist.

In functie de tipul si de lungimea parului, poti face diverse combinatii de impletituri. Respecta instructiunile pentru urmatoarele stiluri de impletituri in 4 suvite si in timp vei capata indemanarea necesara pentru le realiza corect si rapid.

Impletitura in 4 suvite cu nod celtic


Exista numeroase metode pentru a purta o impletitura in 4. Urmatoarea variatie este prinsa intr-o parte si poate fi o coafura boema ideala pentru coafurile de zi cu zi sau pentru mirese, daca este accesorizata cu flori.
Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a obtine o impletitura in 4 suvite cu nod celtic:
  
1. Imparte parul in patru parti egale. Tine o suvita intr-o singura mana si impinge-le pe celelalte intr-o parte a parului. Tine nemiscat centrul sectiunii din impletitura, deoarece acesta va oferi aspectul de nod celtic cand rasucesti celelalte suvite in jurul lui. 
2. Prinde impletitura cu un elastic si fixeaza capetele suvitelor cu restul parului.

Impletitura in 4 suvite intr-o parte

Urmatoarea variatie este romantica si comoda de purtat si poate fi practicata usor in fata oglinzii.

Regula de baza pentru aceasta versiune este sa lucrezi mai intai cu suvitele ajunse in lateral: sectiunile din dreapta trec peste si apoi sub, iar cele din stanga sub si apoi peste suvita.
Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a obtine o impletitura in 4 suvite, intr-o parte:
1. Periaza-ti parul bine daca este rebel si pulverizeaza putina apa daca este prea fin si subtire. Adu-l intr-o parte si imparte-l in patru parti egale, de la dreapta la stanga si numeroteaza cu 1, 2, 3, 4. Adu suvita 1 peste suvita 2 si sub suvita 3. 
2. La urmatorul pas prima sectiune trebuie sa ajunga langa ultima, deci ordinea va fi 2, 3, 1, 4. 
3. Ia sectiunea 4 si trece-o sub suvita 1 si peste 3. Urmatorul pas pentru impletitura in 4 este: 4,2,3,1. Repeta procedura pana la capat. Poti sa legiimpletitura in 4 cu un elastic de par sau cu o esarfa, pentru un aspect elegant.

sursa: divahair.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template