duminică, 2 octombrie 2011

Tendinte toamna 2011: 10 stiluri de coafuri si tunsori moderne, inspirate de trecut

Anii ’20 - Bob modern

Tunsoarea Bob a aparut pentru prima oara in timpul Marelui Razboi. A fost tunsoarea care a revolutionat modul in care femeile isi purtau parul. Cu cat mai scurt era parul unei femei, cu atat aceasta arata ca este mai increzatoare si mai indrazneata.
Tendinte toamna 2011: 10 stiluri de coafuri si tunsori moderne, inspirate de trecut
Stilul bob modern nu mai este reprezentat de tunsoarea dreapta si obtuza a anilor ’20 ci este o tunsoare in straturi, care permite parului sa se aseze natural, creand astfel un stil mult mai accesibil, potrivit mai multor forme de fata.” Sally Brooks

Cum se aranjeaza
Pasul 1: Uscati parul cu un prosop, dupa care aplicati spuma NIVEA BLONDE GLOSS. Pentru o aplicare uniforma a spumei, pieptanati parul.

Pasul 2: Incepeti sa uscati parul cu uscatorul de par. Pentru a obtine un par stralucitor, folositi o duza pentru a directiona jetul de aer direct spre par.

Pasul 3: Periati parul dintr-o parte in cealalta a capului, pentru a-l aranja natural.
Pentru mai mult volum, uscati parul incepand de la radacina.

Pasul 4: Pentru mai multa stralucire, aplicati la final fixativul NIVEA DIAMOND GLOSS.

Sfatul lui Sally: Chiar daca sunteti de parere ca parul este uscat, continuati uscarea pentru inca 5 minute, pentru a aranja firele rebele si pentru a face parul mai stralucitor.

Anii ’30 - Vedeta

Salbaticia si libertatea anilor ’20 fusesera date uitarii, iar femeile nu mai cautau look-ul usor masculinizat al anilor ’20, cand silueta si feminitatea aproape ca disparusera.
Tendinte toamna 2011: 10 stiluri de coafuri si tunsori moderne, inspirate de trecutEste look-ul abordat astazi de toate femeile, atat de cele tinere, cat si de cele mai mature. Moda vintage este stilul-cheie al prezentului, iar aceasta coafura clasica prezinta un retus modern, prin cocul realizat.Sally Brooks

Cum se realizeaza
:
Pasul 1: Aplicati spuma de par NIVEA DIAMOND GLOSS pe intreaga lungime a parului si uscati parul; in timp ce uscati, periati-l pentru a-i da stralucire.
Pasul 2: Impartiti parul in 3 parti. Rulati parul din fata pe bigudiuri calde de dimensiune medie, sau folositi un ondulator cu diametru mare, pentru a crea un onduleu adanc. Impartiti parul de la spate in 2 parti si prindeti fiecare suvita in coada, cu ajutorul unor elastice.
Pasul 3: Pieptanati fiecare coada si pulverizati fixativul NIVEA DIAMOND GLOSS, pentru a-l netezi inainte de a-l rula la spate in coc; prindeti parul cu agrafe mari.
Pasul 4: Scoateti bigudiurile pe care ati rulat suvita din fata; periati cu o perie din par natural, apoi prindeti bucla cu agrafe mari. La final, pulverizati fixativul NIVEA DIAMOND GLOSS pentru rezistenta si stralucire.

Sfatul lui Sally: Periile din par natural vor da parului un aspect neted, iar daca veti pulveriza fixativ pe perie, rezultatul va fi un par ascultator, fara fire rebele iesite din coafura.

Anii ’40 - Femininii ’40

Anii ’40 sunt definiti prin eleganta. Parul era unul dintre lucrurile care te faceau sa te simti bine. Femeilor le facea placere sa isi aranjeze parul, acesta fiind un lucru pe care si-l permiteau si care le dadea un aspect pretios. Parul era coafat in bucle ample, netezite si aranjate intr-un stil distins, elegant.

Acesta este un look clasic, atemporal, care poateTendinte toamna 2011: 10 stiluri de coafuri si tunsori moderne, inspirate de trecut fi vazut si in zilele noastre – este sexy si sofisticat in acelasi timp. “ Sally Brooks

Cum se realizeaza:
Pasul 1: Dupa ce faceti o carare laterala, rulati parul pe bigudiuri sau pe un ondulator cu diametru mare, spre fata, pentru a face o bucla. Incepeti cu prima suvita din fata.
Pasul 2: Rulati restul parului, in suvite individuale pe bigudiuri
Pasul 3: Lasati bigudiurile sa se raceasca inainte de a le indeparta. Periati bine parul pentru a-l netezi, apoi conturati buclele.
Pasul 4: La final, pulverizati fixativul NIVEA BLONDE GLOSS.

Sfatul lui Sally: Dupa ce scoateti bigudiurile, inainte de a aranja buclele, nu va feriti sa periati bine parul – este singura modalitate de a obtine o coafura neteda, fara fire rebele.

Anii ’50 - Rock & Roll-ul

Anii ’50 au adus in prim plan parul jucaus, vesel si tineresc. A fost perioada in care coada de cal a devenit extrem de populara, iar tapatul si sculptarea parului au devenit o moda.
Este o abordare moderna a cuibului si a cozii de cal, pe care le imbina pentru a crea inaltimea coroanei, lasand o textura moale, casual pentru restul parului.
Anii '50 - Rock & RollBretonul greu ii confera o nota moderna, iar nuantele de rosu sunt in trend in prezent.“ Sally Brooks

Cum se realizeaza
Pasul 1: Uscati bretonul, folosind o perie rotunda cu diametrul mare. Uscati apoi restul parului, periindu-l de sus in jos, pentru a crea volum la radacina si fluiditate la capete.
Pasul 2: Strangeti parul intr-o coada de cal care incepe de sus si rulati coada pe bigudiuri fierbinti. Inainte de a scoate bigudiurile, lasati parul sa se raceasca.
Pasul 3: Tapati parul cu un pieptene, pentru a-l face mai rezistent si pentru a adauga volum.
Pasul 4: Impartiti parul in doua. Aduceti fiecare parte in fata si prindeti parul cu o agrafa aplicata in fata elasticului cu care ati legat coada de cal. Pentru un look modern, lasati varfurile libere. La final, aplicati fixativul NIVEA Diamond Gloss.

Sfatul lui Sally: Tapajul este o parte foarte importanta a acestui look, asadar asigurati-va ca este foarte bine uscat, pentru a avea volum.

Anii ’60 - ’60 in cadenta

Volumul si lacul de par erau esentiale la inceputul anilor ’60. Parul era tapat si aranjat in forme inalte, cu mult volum. Faimosul cuib a rezistat de-a lungul acestei perioade si continua sa apara chiar si in zilele noastre pe covorul rosu.
Interpretarea noastra a acestui look are volum si Anii '60 - '60 in cadentacoroana inalta, precum si adancimea partilor laterale, pentru a crea o tunsoare bob cu volum.” Sally Brooks

Cum se realizeaza

Pasul 1: Aplicati spuma NIVEA VOLUME SENSATION la mijlocul si pe varfurile firelor de par. Pulverizati fixativul NIVEA VOLUME SENSATION la radacini, pentru a conferi parului rezistenta si volumul necesare stilizarii.
Pasul 2: Uscati parul, periindu-l spre spate cu o perie din par. Pentru a obtine volum, lasati capul in jos atunci cand uscati radacinile. Dupa ce parul este uscat, pulverizati din nou fixativul NIVEA VOLUME SENSATION pe toata lungimea firului si periati din nou parul pe spate, folosind aceeasi metoda, pentru a-i conferi o rezistenta suplimentara.
Pasul 3: Plecand din partea din spate catre cea din fata, periati din nou parul si pulverizati fixativul NIVEA VOLUME SENSATION pentru rezistenta.
Pasul 4: Neteziti parul cu o perie din par si intoarceti varfurile spre interior, pentru a crea forma bob. Fixati coafura cu agrafe, daca este necesar.

Sfatul lui Sally: Nu folositi fixativ decat dupa ce ati dat parului forma pe care o doriti.

Anii ’70 - Hipioti

Sloganul anilor ’70: simte-te confortabil si fii relaxat. Parul trebuia sa arate natural si era esential ca acesta sa se poata misca in voie, ca niciodata pana atunci.

Anii '70 - HipiotiAceasta a fost perioada ideala: un par care arata si se simte perfect. Impartit lejer, cu aspect neglijent, bucle naturale care cad liber, un stil care poate fi afisat oriunde.Sally Brooks

Cum se realizeaza

Pasul 1: Dupa ce aplicati spuma de par NIVEA VOLUME SENSATION, uscati parul, lasand capul in jos, pentru a obtine o flexibilitate ridicata a coafurii.
Pasul 2: Faceti o carare pe mijloc. Cu o „bagheta” sau o placa ondulatoare, infasurati suvitele de par spre spate, ajungand la mijlocul spatelui din fiecare parte.
Pasul 3: Scuturati parul pentru a atenua buclele si pentru a obtine un finisaj natural.
Pasul 4: Faceti 2 codite subtiri de fiecare parte a cararii si prindeti-le la spate cu o agrafa. La final, aplicati fixativul NIVEA VOLUME SENSATION pentru o coafura mai rezistenta.

Sfatul lui Sally: Ondulati numai varfurile parului, nu si partea de la radacina. Aceasta coafura da parului volum in partea inferioara si la varfuri.

Anii ’80 - Superstar-ul

Anii ’80 au reprezentat perioada in care s-a experimentat cel mai mult in stiluri si culori. Nu conta tipul parului; acesta era decolorat si tuns in forme nemaiintalnite pana atunci. Toata lumea avea parul mare si nu conta daca numai varfurile erau intoarse spre exterior, sau daca parul era cret si aranjat intr-un look neglijent. ParAnii '80 - Superstar-ulul era un element foarte important al tinutei.
Pentru un look perfect pentru aceasta perioada, trebuie sa avem parul decolorat si texturat. Este o varianta a clasicului bob – treptele sunt mai lungi, pentru un stil actualizat.” Sally Brooks

Cum se realizeaza
Pasul 1: Aplicati spuma de par NIVEA VOLUME SENSATION si treceti cu pieptenele prin par pentru o distribuire uniforma.
Pasul 2: Faceti o carare laterala si uscati parul cu foenul, la radacina si la mijlocul firului de par, periindu-l, pentru a obtine mai multa stralucire.
Pasul 3: Pentru a obtine look-ul rebel al varfurilor, aplecati capul intr-o parte si uscati varfurile de dedesubt.
Pasul 4: La final, aplicati NIVEA CREAM GEL pe partea superioara a parului, apoi pulverizati fixativul NIVEA COLOR CRYSTAL GLOSS pentru a conferi rezistenta coafurii.

Sfatul lui Sally: Aplicati gel si fixativ numai dupa ce ati uscat varfurile si sunteti satisfacuta de look-ul obtinut.

Anii ’90 - Femeia Metrosexual

Femeile abordau tinute simple, cu taieturi drepte. Costumele cu pantalon umplusera garderobele femeilor, iar cuvantul unisex devenise tot mai influent in lumea modei.
Anii '90- MetrosexualInterpretarea noastra a acestei perioade se defineste prin simplitatea stilului, prin masculinizare si stralucire. Accentul se pune pe simplitatea data de liniile curate insa puternice.” Sally Brooks

Cum se realizeaza
Pasul 1: Prindeti cu o agrafa partea de sus a parului, pentru a o aranja mai tarziu.
Pasul 2: Pe parul ud, aplicati spuma NIVEA DIAMOND GLOSS si pieptanati. Prindeti parul la spate intr-o coada simpla, din care formati mai apoi un coc.
Pasul 3: Pieptanati partea de sus a parului pe o parte si rasuciti-l spre spate, dupa care prindeti-l
intr-un coc la spate.
Pasul 4: Pentru un look lucios, fara fire rebele, aplicati la final NIVEA CREAM GEL. Pulverizati fixativul NIVEA DIAMOND GLOSS pentru a obtine stralucirea perfecta.

Sfatul lui Sally:
Aplicati ceara de par sau gel pe piepene inainte de pieptana parul, pentru a obtine o coafura rezistenta.

ACUM - Femeia sofisticata

Suntem in perioada in care se accepta orice, atata timp cat parul are stralucire si miscare. Nu mai este perioada culorilor tari, accentul punandu-se acum pe nuante naturale si stralucire. Parul trebuie sa fie liber, treptele lungi conferindu-i parului volum, frumusete naturala si lux.

Punem accent pe calitatea parului si pe culori Femeia sofisticatanaturale.” Sally Brooks

Cum se realizeaza
Pasul 1: Acest stil da forma varfurilor si nu are volum in crestet. Pentru a obtine look-ul dorit, aplicati spuma de par NIVEA VOLUME SENSATION si pieptanati pentru o distribuire uniforma.
Pasul 2: Uscati parul folosind o perie din par natural. Periati parul tinand capul in jos, apoi, dupa ce este uscat, faceti o carare pe o parte.
Pasul 3: Cu un ondulator, rasuciti suvite groase de par spre spate. Ondulati parul doar pana la linia urechii, pentru a lasa partea superioara dreapta.
Pasul 4: Dupa ce ati ondulat varfurile, periati cu o perie din par, pentru a da volum. Finalizati cu fixativul NIVEA DIAMOND GLOSS.

Sfatul lui Sally:
Cand vorbim despre par, ne referim la stralucirea si calitatea sa – daca parul dumneavoastra este ars sau are firele despicate, nu va arata niciodata natural, asadar folositi produse adecvate tipului dumneavoastra de par si, de cate ori este posibil, nu uitati sa aplicati masti reparatoare.

ACUM - Vintage


Vintage a fost si continua sa fie un trend de baza. Parul are in continuare calitatea, stralucirea si look-ul natural al zilelor noastre, cu mici exagerari care dau nota vintage.

VintageMi se pare extrem de interesant modul in care tehnicile si trendurile in moda din trecut revin in zilele noastre si cat de importante sunt acestea pentru stilurile abordate astazi.Sally Brooks

Cum se realizeaza
Pasul 1: Acest stil da forma varfurilor si volum in crestet. Pentru a obtine look-ul dorit, aplicati spuma de par NIVEA VOLUME SENSATION si pieptanati pentru o distribuire uniforma.
Pasul 2: Uscati parul folosind o perie din par natural. Periati parul tinand capul in jos, apoi, dupa ce este uscat, faceti o carare pe mijloc.
Pasul 3: Pentru inaltime si volum in crestet, rulati parul pe bigudiuri calde. Rulati pur si simplu tot parul pe bigudiuri, spre spate si lasati-l sa se raceasca.
Pasul 4: Indepartati bigudiurile dupa ce s-au racit si periati parul cu o perie mare din par.
Pasul 5: Pentru a adauga volum la coroana, pur si simplu periati parul pe spate, aranjati firele rebele si finalizati cu fixativul NIVEA VOLUME SENSATION.

Sfatul lui Sally: Pastrati trepte lungi de par pentru a da volum varfurilor.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template