duminică, 30 octombrie 2011

Coafuri pentru seara

Cascada eleganta

Avand ceva din stilul anilor ‘60, acest look este cu adevarat la moda in acest sezon – onduleurile usor texturate si coroana inalta sunt in acelasi timp elegante si usor de obtinut.Coafuri pentru seara create de Sally Brooks

Cum se realizeaza acest look?

Pasul 1: Ondulati parul spre spate, pentru a obtine onduleuri lejere. Impartiti parul in 4 sectiuni, pentru a-l putea coafa mai usor. Prindeti partea din spate cu un elastic.


Pasul 2
: Tapati parul din crestet, pentru a crea inaltime si volum si prindeti parul tapat de coada facuta inainte, folosind un elastic.

Pasul 3: Rasuciti una dintre sectiunile laterale de par si fixati-o cu agrafe de coada. Asigurati-va ca mascati elasticul cu par.

Pasul 4: Continuati cu sectiunea ramasa, lasand partea din fata libera. Apoi rasuciti si partea din fata spre coada, pentru a oferi efectul de coada intr-o parte. Finisati coafura cu fixativul NIVEA VOLUME SENSATION.

Acest stil nu are nevoie de o finisare foarte atenta. Lasa parul sa se aseze natural, pentru un look modern.

Rafinament si eleganta


Coafuri elegante pentru searaCararea intr-o parte si o impletitura deosebita te ajuta sa obtii cu usurinta un look elegant si sofisticat. Stralucirea parului si lipsa firelor rebele ii confera acestui look un aer rafinat si elegant.

Cum se realizeaza acest look?

Pasul 1: Impartiti parul in doua sectiuni in continuarea cararii – prindeti cu un elastic partea cu mai mult par, intr-o coada joasa.

Pasul 2: Impletiti parul folosind tehnica de impletire clasica in 3 si prindeti coada cu un elastic. Repetati tehnica pe sectiunea ramasa de par. Veti avea doua cozi impletite.

Pasul 3: Rasuciti cozile una cu cealalta si fixati coafura cu agrafe. Pentru a fixa look-ul folositi fixativul NIVEA DIAMOND GLOSS.

Acesta este un look foarte usor de obtinut, dar de efect.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template