marți, 15 decembrie 2009

Mesaje de Craciun

De Craciun este bine sa fim toti cu sufletul curat, sa nu existe in inima noastra nici un pic de ura, sa ne rugam cu toti la bunul Dumnezeu sa ne de-a sanatate, bucurii, multa fericire alaturi de ce-i dragi.
Si acum am un mesaj pentru Mos Craciun:
Mos Craciun cu barba alba
Mos Craciun cu traista plina
Vechi stapan atat de darnic
Al copilariei mele
Sa cobori si-n seara asta
Sol batran de ganduri bune
Toti te asteapta acas' la mine
Dute, Dute Mos Craciune!


Mai multe mesaje pe : http://felicitari.ele.ro/viewmessage?cid=105
Sarbatori Fericite
In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in
suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de
un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa
asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri,
mai inalt in aspiratii si plin de succese. Craciun
fericit si La multi ani!
DIN SUFLET
Nu.ti urez decit sa ai parte de un MOS BOGAT, PAHAR INCHINAT, SI VISE IMPLINITE.
Daruri
MOS CRACIUN bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului.
Craciun fericit!
Odata cu venirea frumoaselor sarbatorilor de iarna iti urez un Craciun fericit, sa ai parte de fiecare clipa de fericire si sa te bucuri la maxim de acest an nou ce va urma. CRACIUN FERICIT !!!
Ganduri de Craciun
Craciunul este sarbatoarea pe care o iubesc cel mai mult. Nasterea Domnului inseamna totul pentru mine si ne face ca pentru o clipa sa ne lepadam de hainele existentei noastre stramte si sa judecam cu inima. Acest exercitiu eu mi-l impun in fiecare zi si anul acesta am sa intampin Craciunul intr-un fel deosebit: sper, mai curata si mai buna. Si sper ca acest Craciun sa ma duca pe drumul cel bun, alaturi de cei dragi.
Un Craciun fericit tuturor!!!
urari
Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!
Sarbatori Fericite!!!
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!
sarbatorile vin!!
Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.
Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .
Cu dragoste,
Sa aveti pasii calauziti
In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,
"MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!
Gand aproape de Craciun!
Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.
Craciun fericit!
Sa aveti un nou an fericit, cu multe bucurii si mult noroc!
Belsug de binecuvantari!
Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama!! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.
Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!
Frumoasele sarbatori ale iernii
Fie ca Sfintele Sarabatori ale Craciunului sa va aduca pace in suflet si sa va lumineze chipul de fericire. Sa va aduca numai impliniri, sa aveti parte de cadouri neasteptat de frumoase de care sa va bucurati impreuna cu cei dragi! Sa va fie casa casa si masa masa!!! "SARBATORI FERICITE"
Aho, aho
aho, aho, anul ce vine
sa aduca pentru tine
bucurii in cele toate
mult noroc si sanatate!
Craciun Fericit!
De Craciun
Deschide-ti sufletul si primeste urarile mele cele mai bune!
happy hollydays
In aceasta sfanta noaptre de vis in care s-a nascut Hristos, iti doresc sa fii fericit si bucuros alaturi de cei dragi tie. Fie ca aceasta seara sa-ti aduca toata bucuria din lume si sa-ti implineasca toate dorintele.
Sarbatori fericite!
Sarbatori fericite si La multi ani!
Mesaj de craciun
Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)
Calda speranta
Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!!!

1 comentarii:

Fluturaşe spunea...

La Multi Ani si un an nou fericit!

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template