marți, 16 septembrie 2008

J.Lo, la un pas de inec la triatlon

Cantareata Jennifer Lopez a demonstrat ca are o vointa de fier. La doar sapte luni dupa ce a devenit mamica, vedeta in varsta de 39 de ani a participat la un concurs de triatlon, desfasurat la Malibu, care a inclus probe de atletism, ciclism, dar si inot. Incurajata cu numeroase imbratisari si saruturi pasionale de catre sotul ei, cantaretul Marc Anthony, Jennifer a reusit sa termine cursa in doua ore, 23 de minute si 28 de secunde, fiind rasplatita cu aplauze la scena deschisa de catre totii spectatorii care au participat la eveniment.
Efortul cantaretei este cu atat mai vrednic de lauda cu cat aceasta s-a incapatanat sa termine cursa, chiar daca a fost la un pas sa se inece in timpul probei de inot.
Valurile mari si curentii puternici i-au dat batai de cap lui Lopez, care, la un moment dat, a disparut sub apa. Impacientat ca vedetei i s-a intamplat ceva rau, antrenorul acesteia, Gunnar Peterson, nu a ezitat sa sara in valuri si sa isi ajute eleva aflata la ananghie.
"Sunt foarte mandru de Jennifer, care s-a comportat admirabil pe tot parcursul competitiei. Este o luptatoare care a strans din dinti si a incheiat cursa chiar daca s-a ranit la glezna sau era sa se inece", a povestit Peterson la finalul competitiei.


Aglomeratie de vedete


Jennifer Lopez, insa, nu a fost singura vedeta care a participat la concursul de triatlon de la Malibu, competitie organizata in scopuri caritabile.
Ei i s-a alaturat si actorul Matthew Mcconaughey, caruia i-au facut galerie de pe margine iubita, Camila Alves, dar si Levi, baietelul in varsta de cateva luni al cuplului. Printre concurenti
s-au mai aflat actorul Jon Cryer si jucatoarea de tenis Anna Kunikova. La finalul competitiei, organizatorii au anuntat ca au reusit sa stranga 938.000 de dolari, suma care va fi donata Spitalului de Copii din Los Angeles.

Sursa: Cancan

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template