marți, 16 septembrie 2008

De ce se tem vedetele ?


Canalul american de televiziune Fox News a realizat un amplu reportaj despre temerile vedetelor de la Hollywood. Daca pana acum cativa ani starurile evitau sa dezvaluie fobiile lor, de teama ca-si pierd fanii, la ora actuala nimeni nu mai are vreo problema in a-si expune cele mai mari temeri. 'Campionul' fobiilor e, de departe, regizorul Woody Allen care are nu mai putin de 11 spaime.

Am fi tentati sa spunem ca pe Madonna nimic nu o sperie. Totusi, apropiatii cantaretei au afirmat ca aceasta tipa din toti rarunchii de spaima, cand vede in zare fulgere.


Megastarul pop Michael Jackson a sustinut concerte in intreaga lume. Cu toate acestea, e in continuare ingrozit de zborul cu avionul. Gurile rele spun ca acesta lua o multime de somnifere pentru a nu avea probleme la drumuri lungi. Aceeasi teama o are si actrita Jennifer Aniston.


Cea mai dorita femeie din lume, Pamela Anderson, are o fobie surprinzatoare: ii este teama de oglinzi. Rautaciosii din showbiz au sarit imediat la atac afirmand ca poate e speriata de reflectia ei cand se trezeste de dimineata, dupa o noapte de chef.






Interpretul vrajitorului Harry Potter, Daniel Radcliffe, detesta clovnii, indiferent de cat de amuzanti i-ar considera altii. 'Nu suport zambetul ala fals', a spus actorul britanic.



Unul dintre cei mai sexy barbati de pe planeta, actorul Orlando Bloom, nu suporta sa vada in fata ochilor... un porc, oricat de mic ar fi acesta.


Regizorul american Woody Allen are cele mai multe fobii din randul vedetelor. Conform unui medic care l-ar fi tratat de diverse probleme pe Allen, acesta are nu mai putin de 11 spaime. Este ingrozit de insecte, rasaritul soarelui, caini, caprioare, culori aprinse, copii, de inaltime, locuri inguste, de multimi de oameni, de cancer si de blocurile din cartierul newyorkez Manhattan.


Actrita sexy Carmen Electra, devenita faimoasa datorita serialului 'Baywatch', este, de fapt, ingrozita de apa. Ea a marturisit pentru Sky news ca atunci cand se afla in apropierea unei mari intinderi de apa, face atacuri de panica.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template