Iti trebuie:
- 1,5 kg piept de curcan
- 1 kg spanac
- 4 linguri pesmet
- sare
- piper
- condiment cu gust de gaina
- condiment cu gust de legume
- cimbru
- 100 g unt
- 40 ml ulei
- 400 g aluat foitaj
- Speli bine pieptul de curcan, il tamponezi cu un prosop curat si il tai in asa fel incat sa il poti umple.
- Bati bine carnea cu un ciocan de snitele si o condimentezi cu sare, piper, putin cimbru si condiment cu gust de gaina.
- Ungi bine fasia de piept de curcan batuta cu unt si ulei si o lasi la rece cateva minute.
- Cureti spanacul si il speli in mai multe ape, apoi il oparesti in apa cu condiment cu gust de legume.
- Dupa ce s-a inmuiat, scoti spanacul si il lasi sa se scurga intr-o sita.
- Pui apoi spanacul intr-un bol, il pasezi si il amesteci cu pesmet, piper si il intinzi uniform peste carne.
- Rulezi carnea, apoi o imbraci in foitaj.
- Asezi rulada in forma de copt tapetata, o crestezi din loc in loc si introduci vasul in cuptorul incins.
- Lasi carnea la cuptor pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos.
- Pofta buna!
sursa: http://www.bucatarul.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu