marți, 28 august 2012

Despre zodii- Sagetator

Caracteristicile sagatatorului

Nativul din zodia Sagetator este prietenos, pasionat, tolerant, îi place libertatea si aventura. Poate fi extravagant si necioplit. Nativul Sagetator este calauzit de idealuri, pâna când se hotaraste sa se retraga într-o pozitie sociala sigura. E amabil, deschis, optimist. Poate fi, însa, si extrem de arogant.

Succesele nativului Sagetator se datoreaza atât intuitiei, cât si disponibilitatii de actiune si mobilitatii. Talentul sau organizatoric e remarcabil. E neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevarul si dreptatea. Nativul Sagetator e un luptator cinstit, care iubeste sportul si natura, marinimos fata de sine si fata de ceilalti.

Persoanele născute sub acest semn sunt sârguincioase şi dornice mereu să facă ceva.Nu pot sta într-un singur loc pentru mult timp. Un Săgetător tipic este neânfricat şi iubeşte provocarea.Este atras de pericol.Nici la muncă, sport sau în hobby-urile sale.Iubeşte natura şi animalele.Să călătorească şi să cunoască locuri noi sunt deasemenea printre hobby-urile sale favorite.Cred că mâine va fi cu siguranţă mai bine decât a fost ieri şi această zi este deasemenea destul de interesantă.

Femeia Săgetător

Femeia născută sub semnul Săgetătorului vă va spune mereu ceea ce vă doriţi să auziţi. În mod regulat te face să te enervezi datorită comentariilor ei prosteşti şi întrebărilor jenante.Dar pe urmă spune ceva special şi excepţional care te face să cazi în genunchi şi să-i ierţi orice. Femeia din acest semn este prietenoasă şi sinceră ,ceea ce uneori este dureros.Dar în ciuda acestui lucru sunt irezistibil de şarmante.Putem spune în mod definitiv că sunt adesea frivole.Este pentru că femeia Săgetător vede şi ia lumea aşa cum este ea.Nu vede lumea prin culoarea trandafirie a paharelor.Însă ea este o eternă optimistă.Crede că există o portiţă de ieşire din situaţiile rele şi dacă nu este , atunci trebuie să se sfătuiască şi în sinea ei în legătură cu ele. Şi viaţa merge înainte.Aceste fete nu te vor minţi niciodată.Numai dacă îţi vei dori să o facă. Femeia Săgetător este independentă şi nu poate suporta ca cineva să o comande.Sunt independente şi capabile să aibă grijă de ele în situaţii de criză.Au nevoie de libertate.Deasemenea dacă doriţi să păşiţi alături de ea la altar,trebuie să-i lăsaţi sentimentul de libertate şi să încercaţi să nu o limitaţi.Femeii Săgetător îi place să călătorească şi sunt mereu pline de distracţie în zilele libere.Sunt companii amuzante şi fiecare musafir se simte ca acasă după câteva minute petrecute în spaţiul ei.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template