miercuri, 29 august 2012

Coquilles St Jacques cu sunca de Praga

Gata in 10 min • 93 calorii per portie • 2 g grasimi • 0,8 g grasimi saturate

Ingrediente:

■ 18 scoici St Jacques
■ 6 felii sunca de Praga, taiate fasii
■ 1 lamaie, taiata

Mod de preparare:

Coquilles St Jacques cu sunca de Praga
Infasoara 12 scoici intr-o felie de sunca si asaza cate 1 felie de lamaie pe cele ramase. Infige cate trei bucati pe cate o tepusa de lemn sau metalica: o bucata cu sunca, o bucata cu lamaie si inca o bucata cu sunca. Presara sare si piper si da la gratarul incins 2-3 minute, pana cand cochiliile devin opace.








Sursa: http://www.avantaje.ro/Gastronomie/Retete-culinare/Preparate-de-baza/Preparate-din-peste-si-fructe-de-mare/Coquilles-St-Jacques-cu-sunca-de-Praga-2125567

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template