sâmbătă, 21 februarie 2009

Cadouri de 8 Martie

Se apropie 8 martie cu pasi repezi si trebuie sa ne grabim sa alegem cadourile pentru cei dragi. Pana aici totul pare simplu, dar cand ajungi sa pui in practica, iti dai seama ca alegerea unui cadou este mai dificila decat credeai. Ca sa va venim in ajutor, vom da cateva exemple de cadouri in functie de personalitate.

1. Cele care au o personalitate puternica, independenta (care au mai tot ce isi doresc, ceea ce iti face alegerea cadoului sa fie mult mai grea) stiu mereu ce vor si obtin indiferent de mijloace si sunt pretentioase.

Pentru femeile care au o astfel de personalitate atunci din cadou nu trebuie sa lipseasca trandafirul rosu legat cu o funda ... iar pe langa acesta merge o bratara sau un parfum cu note puternice.

Daca vreti sa inversati rolurile, si sa ii oferiti voi barbatului din viata dvs ceva, atunci pentru un mascul cu o astfel de personalitate, o camera video i s-ar potrivi perfect, devenind regizorul propriilor filme.

2. Persoanele cu caracter vesel, foarte sociabile, tot timpul au ceva de spus, ceva de povestit, o gluma de oferit. Sunt foarte active si prietenoase.

Pentru femei cu un astfel de caracter o inimioara sau un ursulet haios de plus le va ajunge la inima; iar daca adaugati si un cosulet plin de dulciuri veti fi recompensat pe masura.

Pentru barbatii cu o astfel de personalitate este perfect un tricou cu o poza cu voi doi impreuna imprimata pe el (se poate face acest lucru dupa o poza la magazine de specialitate, doar sa va interesati si cu siguranta gasiti).

3. Persoanele care sunt timide, retrase care vorbesc doar atat cat trebuie si nimic mai mult, foarte cumpatate si foarte modeste etc.

Pentru o femeie timida este potrivit un buchet cu orhidee, plus un cadou lucrat manual, eventual de un artist plastic. Femeile cu acest caracter cauta ceva unic, special pentru ele.

Pentru barbati ideal ar fi un animalut adevarat, un catelus cu un martisor la zgarda, pe care apoi sa il ingrijiti apoi impreuna.


Sursa: egirl.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template