Ingrediente Salata de dovlecei cu pui - 2 portii
1 dovlecel crud, 3 rosii, 2 castraveti, 1 ceapa rosie, 1/2 piept de pui dezosat ,1/2 legatura patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust, 1 lingurita ulei de masline, 30 ml ulei pentru prajit.
Preparare Salata de dovlecei cu pui
- Dovlecelul se spala si se taie fasii. Pieptul de pui se taie cuburi , se condimenteaza cu sare si piper apoi se prajeste bine pe ambele parti in ulei incins. Cand este gata se scoate intr-un bol pe servetel absorbant.
- In uleiul ramas de la pui se prajesc fasiile de dovlecel, pe ambele parti.
- Intr-un bol mai mare se adauga rosiile taiate felii, castravetii taiati rondele, ceapa rosie taiata rondele, patrunjelul taiat marunt, pieptul de pui si dovlecelul taiat fasii. Se amesteca usor , astfel incat vom obtine un colorit variat.
- Peste salata se adauga ulei, sare si piper dupa gust.
- Dupa preferinta se poate servi cu zeama de lamaie.
Pofta Buna!
sursa: bucataria-romaneasca.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu