De cele mai multe ori, ne confruntam cu problema de a avea un dulap sau un dressing foarte mic, fiind o adevarata provocare. Timpul pierdut pentru a cauta obiectul vestimentar dorit sau pentru a inchide dulapul poate constitui o experienta frustranta. Iata niste trucuri usoare la care poti apela, pentru ca dulapul tau sa fie mereu organizat.
1. Haine in functie de sezon
In cazul in
Dulap organizatcare detii un dulap mic si ai spatii de depozitare in alte zone ale locuintei tale, atunci primul aspect de care trebuie sa tii cont, in acest caz, este sa iti muti hainele pe care nu le porti in sezonul respectiv in aceste spatii. In cazul in care dulapul este suficient de mare pentru a depozita toate hainele, amplaseaza-le pe cele pe care nu le utilizezi in partea posterioara a corpului de mobilier, lasandu-le pe celelalte la indemana.

2. Spatii provizorii
Carligele sunt o alegere potrivita pentru a depozita pentru o perioada provizorie diferite lucruri. Pentru a avea mereu un dulap organizat, cea mai importanta regula este sa amplasezi fiecare lucru la locul lui. Insa, atunci cand te grabesti si nu mai ai timp sa faci acest lucru, poti agata hainele sau accesoriile de aceste carlige, pana cand iti faci putin timp pentru a le pune la loc.
3. Configurarea dulapului
O organizare buna presupune si o impartire buna a spatiului. Gandeste-te la lucrurile pe care trebuie sa le amplasezi in dulap si la o metoda de depozitare, care sa te ajute sa gasesti lucrurile cat mai rapid. De asemenea, ia in considerare daca ai nevoie de mai multe polite sau bare de umerase. Poti imparti spatiul dupa mai multe criterii, in functie de propriile nevoi. Pentru a-ti fi mai usor, poti folosi niste etichete sau placute, pe care sa scrii numele fiecarei zone.