duminică, 31 august 2014

De ce este purtata verigheta pe degetul inelar

Explicatia vine din partea poporului chinez, acestia oferind o semnificatie aparte acestui obicei care dateaza de foarte multi ani.

De ce este purtata verigheta pe degetul inelar

Pornind de la felul in care partenerii isi tin unul altuia mana atunci cand isi pun veregheta, chinezii explica in felul urmator faptul ca inelul este pus pe degetul inelar
Degetul mare reprezinta parintii tai. Aratatorul reprezinta fratii tai. Degetul mijlociu te reprezinta pe tine. Degetul inelar reprezinta partenerul de viata. Degetul mic reprezinta copiii tai. 
Pune-ti mainile fata in fata si apropieti varfurile degetelor cu exceptia celor mijloci pe care le indoi pana se lipesc. Incearca sa desparti degetele mari, fara sa le desparti si pe restul. Vei vedea cat de usor va fi, deoarece soarta ne desparte de parintii nostrii.
Repeta procesul si incearca sa desparti degetele aratatoare, fara sa le desparti pe restul si vei observa ca istoria se repeta, deoarece fratii nostrii vor ajunge sa aiba propria lor familie. Incearca si cu degetele mici aceeasi actiune si vei vedea ca vei reusi, deoarece copiii nostrii sunt meniti sa-si continue viata de la un punct fara noi.
Daca vei incerca cu degetele inelare, vei observa ca nu poti sa le deslipesti fara ca restul sa pateasca la fel, explicatia chinezilor fiind aceea ca destinul sotiei si al sotului este sa ramana impreuna pentru totdeauna. 

sursa: www.perfecte.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template