luni, 25 aprilie 2011

5 tratamente senzaţionale cu zaţ de cafea

Îţi place la nebunie să savurezi o cafea aburindă la prima ora a dimineţii? Nu uita să păstrezi zaţul de cafea pentru baia de seară pentru că va face minuni pentru pielea şi părul tău!

1. Exfoliantul perfect

Niciun exfoliant de pe piaţa produselor cosmetice nu va funcţiona mai bine decât zaţul de cafea sau cafeaua măcinată şi combinată cu diverse uleiuri care hidratează pielea şi o lasă catifelată. Amestecă zaţul de cafea cu puţin ulei de măsline presat la rece, masează întreg corpul folosind mişcări circulare, după ce în prealabil ai umezit pielea sub duş. Dacă ai răbdare să stai câteva minute să acţioneze, ar fi minunat, înainte de a îndepărta exfoliantul. Zaţul de cafea poţi să îl mai conbini şi cu ulei de migdale sau de avocado, capsule cu vitamina E şi A. Repetă procedura de două ori pe săptămână.

2. Te scapă de celulită

Amestecă zaţul de cafea cu un albuş de ou, aplică pe coapse şi fund, după care înveleşete zona în folie de plastic. Lasă să acţioneze o jumătate de oră, după care clăteşte-te sub duş!

3. Redă elasticitatea tenului

Zaţul de cafea amestecat cu un albuş de ou poate să facă minuni şi pentru tenul tău. Amestecă 1/4 cană cu zaţ de cafea cu un albuş de ou, aplică pe faţă executând un masaj uşor şi lasă să acţioneze până se usucă, după care îndepărtează cu apă călduţă.

4. Conferă strălucire părului!

După ce ai umezit părul, masează scalpul cu zaţ de cafea, lasă puţin să acţioneze şi continuă cu ritualul tău de spălare a părului. Vei avea un păr mătăsos şi strălucitor.

5. Adaugă-l în gelul de duş!

Poţi să pun zaţ de cafea în gelul tău de duş ca să obţii un gel de duş exfoliant.

Împachetările cu cafea te scapă de kilograme


Dacă îţi permiţi câteva şedinţe la un salon de înfrumuseţare, reţine că împachetările cu cafea sunt un adevărat miracol atât pentru pielea ta, cât şi pentru siluetă, potrivit specialiştilor în tratamente corporale.

Beneficiile tratamentului cu cafea

  • Slăbeşti rapid şi uniform
  • Elimină excesul de apă din organism
  • Elimină depozitelor de grăsime
  • Pielea devine fermă şi catifelată
  • Energizează organismului şi reduce stresul.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template