joi, 13 noiembrie 2014

Cum porti esarfa in sezonul rece 2014

Moda confirma inca o data importanta de necontestat pe care o au accesoriile in peisajul stilistic imaginat de catre designerii momentului. Este si cazul esarfei, accesoriul elegant si de baza in peisajul tomnatic, ridicat la rang de vedeta sezonul acesta, datorita noilor sale interpretari si stilizari.
Iata, asadar, cum trebuie sa porti esarfa in toamna lui 2014:

Poarta esarfa prinsa cu o curea in talie

Ca o declaratie de stil, esarfa prinsa cu o curea la nivelul taliei este cel mai ravnit si surprinzator mod de a incorpora acest accesoriu in tinuta ta. Esarfa trebuie sa fie lunga si cu imprimeuri in concordanta cu cromatica generala a outfitului ales si o regasim cel mai bine ilustrata in colectia Burberry pentru sezonul de toamna/iarna 2014 - 2015. Christopher Bailey, directorul artistic de la Burberry, ne indeamna sa purtam esarfa deasupra rochiei sau chiar a paltonului, pe dupa gat, iar partea din fata sa fie prinsa in talie cu o centura.
Burberry
Burberry
Burberry
Burberry

Esarfa purtata parte peste parte

Ca o confirmare a faptului ca simplitatea va fi mereu la moda, casele de moda Prada si Marc Jacobs au pus in scena pentru acest sezon esarfa cravata sau "the tie-scarf". Lunga si subtire, de latimea unei cravate masculine, acest tip de esarfa poate fi purtata cel mai bine petrecuta parte peste parte, aruncand nonsalant una din parti pe spate.
Prada
Prada
Marc Jacobs
Marc Jacobs

Alege sa porti esarfa pe umeri

O esarfa XXL poate fi purtata pe umeri. O poti lasa sa cada lejer, ii poti face nod sau o poti infasura in jurul umerilor, dar in asa fel incat sa cada natural pe langa coate. Opteaza pentru modele groase, lana sau casmir, si cu o cromatica in armonie cu restul tinutei. Cine a adus acest suflu retro in prezentarile de moda din toamna lui 2014? Casele de moca Acne Studios, Burberry, Marc by Marc Jacobs si Tibi.
Acne
Acne Studios
Burberry
Burberry
Marc Jacobs
Marc  by Marc Jacobs
Tibi
Tibi

Poarta o esarfa pe sub jacheta

Supradimensionate si in nuante pure, in concordana cu intreaga tinuta, esarfele sunt exploatate la maximum sezonul acesta si in colectia Tibi. Brandul newyorkez ne propune ca toamna aceasta sa purtam esarfe XXL, pe care sa le infasuram relaxat in jurul gatului si sa le lasam sa atarne nonsalant de sub jachetele groase in zilele friguroase.
Tibi
Tibi
Tibi
Tibi

Poarta o esarfa in forma de V

Esarfa din matase revine in moda toamnei 2014 intr-o abordare proaspata, care aduce un plus de rafinament feminitatii contemporane. Trebuie doar sa privesti conservatoarele tinute Paul Smith din acest sezon, accesorizate cum nu se poate mai inspirat cu esarfe legate cochet in forma de V. Inspira-te din propunerile designerului britanic si poarta o esarfa intens colorata, cu un imprimeu inedit, pe care sa o legi in jurul gatului in forma triunghiulara, astfel incat V-ul format sa acopere decolteul.
Paul Smith
Paul
Paul Smith
Smith

Esarfa purtata ca o semi-cagula

Intr-un exercitiu de ingeniozitate, dar mai ales de indrazneala, poti sa porti esarfa ca o semi-cagula. In colectia Marc by Marc Jacobs pentru sezonul in curs, putem admira tinute cu o puternica tenta sport, cu precadere inspirate din zona de lupte, in care esarfa acopera jumatatea inferioara a fetei.
Marc Jacobs
Marc by


sursa: divahair.ro
Marc Jacobs

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template