joi, 2 octombrie 2014

Ce rujuri folosesti in sezonul rece pentru a fi in tendinte

Visiniul este nuanta sezonului asa ca nu ai voie sa nu ai un astfel de ruj in aceasta toamna. Alege varianta mata, precum modelele ce au defilat pe podiumul Bottega Veneta, defineste-ti sprancenele cu un fard special si foloseste un strop de pudra pentru a obtine un machiaj impecabil.
O nuanta de bordo este si ea indicata in special fashionistelor. Aceasta este potrivita oricarui tip de ten, fie el deschis la culoare, fie cu un pigmet mai colorat. Nu uita sa il asociezi cu un praf de pudra pentru efecte naucitoare.

Zmeura recomandata de Chanel este culoarea care te va scoate din multime, fara a-ti oferi acel aer dramatic pe care tonurile inchise ti-l dau. Aceasta nuanta este potrivita acelora dintre voi care aveti un aer jucaus, dar si un ten alb. Incearca varianta lucioasa, in stilul Armani, si nu ai cum sa dai gres.

Tom Ford iti recomanda sa folosesti un ruj intr-o nuanta de pruna in sezonul rece 2014-2015 daca vrei sa fii in lumina reflectoarelor. 

Bineinteles, rujul rosu este si el in topul preferintelor make-up artistilor, fiind indispensabil oricarei femei. Purtat fie pe timp de zi impreuna cu un fond de ten si un mascara, fie pentru un machiaj de seara sofisticat, la pachet cu un eye-liner si blush strident, rujul rosu nu se va demoda nicicand.

sursa: feminis.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template