marți, 1 februarie 2011

Mancare de cartofi cu carnati

Ingrediente: 1 kg de cartofi, 2 morcovi, 2 cepe potrivite, 1 ardei gras, 3 linguri de ulei, sare, 1 lingura bulion sau 2 rosii, 3 carnati,
Mancare de cartofi cu carnatiIngrediente: 1 kg de cartofi, 2 morcovi, 2 cepe potrivite, 1 ardei gras, 3 linguri de ulei, sare, 1 lingura bulion sau 2 rosii, 3 carnati, 1 legatura de patrunjel.

Mod de preparare: Se pune in uleiul putin incins ceapa taiata marunt, se caleste pana se inamoaie ceapa, nu trebuie sa fie aurie, se adauga ardeiul taiat cubulete se caleste apoi se adauga morcovul ras sau taiat cubulete. Se lasa putin la foc mic apoi se adauga bulionul sau rosiile taiate cubulete si cartofii taiati cubulete. Se adauga apa care sa acopere continutul, aproximativ 5 cani de apa. Se lasa sa se fiarba la foc mic intre timp prajindu-se putin carnaciorii taiati bucatele care se adauga apoi peste acel continut pentru a fierbe impreuna amestecandu-se periodic. Dupa ce se fierb se adauga sare dupa gust si se opreste focul adaugandu-se apoi patrunjelul tocat marunt.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template