marți, 3 martie 2009

12 trucuri pentru un look perfect

Cea mai importanta regula: nuanta rujului nu trebuie sa fie mai inchisa sau mai deschisa decat cea a buzelor tale. O alegere nepotrivita te va imbatrani sau va arata prea strident.

Daca tenul tau are tendinta sa lu­ceasca, aplica pudra compacta pe zonele respective. Indeparteaza excesul, tamponand usor cu un servetel.

Aplica o baza cu textura lejera sau o crema coloranta. Astfel, tenul tau va avea un aspect natural. Nuanta folosita trebuie sa fie foarte apropiata de cea a pielii tale.

Aplica baza in doua straturi subtiri. Machiajul va fi simetric si vei reusi sa acoperi imperfectiunile.

Rujul aplicat direct pe obraji ofera pros­petime machiajului. In­tin­de-l cu degetele pentru a uniformiza culoarea.

Pentru obtinerea lookului nude este foarte important sa conturezi cu atentie pleoapele si buzele. Evita liniile stridente, contururile foarte accentuate si fardurile in tonuri sidefate.

In functie de nuanta tenului, alege culorile care ti se potrivesc. Pentru tenul deschis sunt potrivite tonurile de beige si roz pal, pentru cel normal foloseste lila sau un roz satinat. Daca tenul tau este inchis la culoare, opteaza pentru nuante calde, pe care foloseste-le cat mai discret.

Nu gasesti nuanta potrivita de ruj? Aplica pe buze fond de ten, apoi un gloss transparent. Vei obtine un efect foarte natural!

Sprancenele inchise la culoare nu se potrivesc cu un look natural. Accentueaza linia acestora cu un creion maro sau aplica un gel colorat cu ajutorul unei perii speciale. Rezultatul: un aspect natural!

Inlocuieste clasicul eye-liner negru cu unul in tonuri delicate, care sa dea luminozitate privirii .

Genele accentuate in nuante calde de maro sunt foarte potrivite acestui tip de machiaj. Aplica doua straturi pentru un look de efect, insistand mai mult pe varfurile genelor si mai putin pe lungime.

Daca ai mici imperfectiuni, aplica mai intai un fard corector si apoi fondul de ten. Un stick ce usuca si acopera co­surile in acelasi timp este foarte practic in astfel de situ­atii. Nu trebuie sa-ti lipseas­ca din trusa de make-up.


Sursa: joy.ro

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template