Se spala zmeura cu grija si se lasa sa se zvante.
Se face un aluat fraged din unt/ margarina Rama, faina, zahar, esenta vanilie si 3 galbenusuri.
Se lasa la rece vreo 2 ore.Apoi se intind 2 foi subtiri cat sa acopere o tava rotunda de tarta.
Se aseaza prima foaie in tava si se introduce in cuptorul incins in prealabil cam 5 minute apoi se scoate, se presara fructele pe toata suprafata si se adauga bentitele de aluat facute din a doua foaie incrucisate ca un gratar.
Se face un aluat fraged din unt/ margarina Rama, faina, zahar, esenta vanilie si 3 galbenusuri.
Se lasa la rece vreo 2 ore.Apoi se intind 2 foi subtiri cat sa acopere o tava rotunda de tarta.
Se aseaza prima foaie in tava si se introduce in cuptorul incins in prealabil cam 5 minute apoi se scoate, se presara fructele pe toata suprafata si se adauga bentitele de aluat facute din a doua foaie incrucisate ca un gratar.
Se da din nou la cuptor pana se rumeneste .
Se scoate, se lasa se se raceasca si se presara zahar pudra.
Se scoate, se lasa se se raceasca si se presara zahar pudra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu