2 cesti de orez cu bobul lung
600 g sfecla rosie
hrean
lamaie
sare, piper
Mod de preparare:
Orezul, ales si spalat, se fierbe in apa cu sare, se ia de pe foc si se lasa acoperit cu un prosop 10 min. Sfecla fiarta sau coapta se taie cubulete. Se amesteca cu orezul fiert, sare, piper si hrean, dupa gust. Daca este nevoie, se mai adauga zeama de lamaie. Se serveste cu piept de pasare sotat la tigaie.
Timp de preparare: 20 minute
Numar de portii: 2 portii
Orezul, ales si spalat, se fierbe in apa cu sare, se ia de pe foc si se lasa acoperit cu un prosop 10 min. Sfecla fiarta sau coapta se taie cubulete. Se amesteca cu orezul fiert, sare, piper si hrean, dupa gust. Daca este nevoie, se mai adauga zeama de lamaie. Se serveste cu piept de pasare sotat la tigaie.
Timp de preparare: 20 minute
Numar de portii: 2 portii
sursa: feminis.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu