Un aperitiv delicios si rapid
Ingrediente
1 bagheta, 150 gr branza feta, 50 gr branza prospata, 1 lingura de smantana, 100 gr salam uscat, 5 masline verzi,
1 praf de piper, un sfert de ardei rosu la otet, sare-optional.
Preparare
- Intr-un bol punem branza feta, branza proaspata si lingura de smantana.
- Se amesteca pana obtinem o pasta , omogena.
- Se adauga salamul, ardeiul taiate cubulete, iar maslinele taiate rondele.
- Adaugam praful de piper, sare daca dorim si amestecam usor.
- Bagheta se taie in doua, fiecare bucata se scobeste de miez.
- Se umplu baghetele cu pasta obtinuta , cu ajutorul unei lingurite, presand usor, pentru a nu ramane goluri .
- Se trec prin folie si le lasam la rece pentru 1-2 ore.
- Se feliaza , apoi se pun pe platou cu salata verde.
- Se servesc ca aperitiv.
sursa: marya.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu