Cotlete de porc cu ciuperci - Bucura-te de o mancare delicioasa de sarbatori, preparand aceasta friptura de porc cu ciuperci. Cotletele de porc cu ciuperci te vor incanta cu savoarea si gustul deosebit!
Ingrediente
5-6 cotlete de porc
800 g ciuperci
1 pahar vin alb
5-6 catei de usturoi
condimente knorr
condimente carne porc
sare,piper
5-6 cotlete de porc
800 g ciuperci
1 pahar vin alb
5-6 catei de usturoi
condimente knorr
condimente carne porc
sare,piper
Mod de preparare
Cotletele de porc se asaza in tava si se ung cu ulei, se presara deasupra condimentele, piperul si sarea, dupa care se adauga 1 cana apa. Se introduc in cuptor, se lasa la foc usor, adaugand din cand in cand putina apa;
Intre timp se curata ciupercile, se spala si se taie feliute mai mari ( se pot folosi ciuperci la cutie);
Cand carnea este aproape gata se adauga ciupercile si vinul, se mai lasa pana se rumeneste bine carnea, apoi se toaca usturoiul si se adauga deasupra, se lasa in cuptor, dar se inchide focul.
Cotletele de porc se asaza in tava si se ung cu ulei, se presara deasupra condimentele, piperul si sarea, dupa care se adauga 1 cana apa. Se introduc in cuptor, se lasa la foc usor, adaugand din cand in cand putina apa;
Intre timp se curata ciupercile, se spala si se taie feliute mai mari ( se pot folosi ciuperci la cutie);
Cand carnea este aproape gata se adauga ciupercile si vinul, se mai lasa pana se rumeneste bine carnea, apoi se toaca usturoiul si se adauga deasupra, se lasa in cuptor, dar se inchide focul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu