miercuri, 2 septembrie 2009

Pepene galben cu jambon afumat, rosii si masline

Jambonul „de Parma“ crud si afumat are un gust excelent daca il combini cu dulceata si aroma pepenelui galben si cu gustul dulce-acrisor al rosiilor-cireasa.

4 portii; timp de preparare: 15 min.
236 calorii per portie; 20 g grasimi; 5 g saturate;

Ingrediente:

  • 1 pepene galben
  • 12 felii subtiri jambon „de Parma“
  • 12 masline verzi, fara samburi
  • 12 rosii-cireasa

Mod de preparare:

PASUL 1 Taie pepenele felii mari si indeparteaza samburii; apoi taie feliile cuburi, de marimea unei inghitituri. Taie feliile de jambon in doua si ruleaza-le in jurul bucatilor de pepene. Taie in doua rosiile-cireasa, cu codite cu tot, si maslinele verzi, fara samburi.

PASUL 2 Infige cate un cub de pepene si o jumatate de rosie pe cateva scobitori, iar pe altele, cate un cub de pepene si cate doua jumatati de masline. Asaza-le pe un platou si serveste-le.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template