Jambonul „de Parma“ crud si afumat are un gust excelent daca il combini cu dulceata si aroma pepenelui galben si cu gustul dulce-acrisor al rosiilor-cireasa.
4 portii; timp de preparare: 15 min.
236 calorii per portie; 20 g grasimi; 5 g saturate;
Ingrediente:
- 1 pepene galben
- 12 felii subtiri jambon „de Parma“
- 12 masline verzi, fara samburi
- 12 rosii-cireasa
Mod de preparare:
PASUL 1 Taie pepenele felii mari si indeparteaza samburii; apoi taie feliile cuburi, de marimea unei inghitituri. Taie feliile de jambon in doua si ruleaza-le in jurul bucatilor de pepene. Taie in doua rosiile-cireasa, cu codite cu tot, si maslinele verzi, fara samburi.
PASUL 2 Infige cate un cub de pepene si o jumatate de rosie pe cateva scobitori, iar pe altele, cate un cub de pepene si cate doua jumatati de masline. Asaza-le pe un platou si serveste-le.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu