imp de preparare: 15 min.
4 portii
Ingrediente:
- 8 linguri de branza proaspata de vaci Pilos
- 4 cepe mici (80 g)
- 8 cuburi de zahar brun
- 40 ml vermut sec
- 8 felii de bacon Pikok
- mix de piper proaspat macinat
- 8 felii groase de 2 cm de paine proaspata (bagheta)
- sare si piper pentru asezonat.
Nota: Ingredientele speciale din aceasta reteta sunt disponibile in magazinele Lidl.
Mod de preparare:
1. Intr-o tigaie bine incinsa punem vermutul, ceapa taiata marunt si zaharul brun. Reducem focul si amestecam incontinuu timp de 10 minute, pana cand vermutul se evapora, zaharul se topeste si ceapa se caramelizeaza.
2. In alta tigaie prajim feliile de bacon, cate 2 - 3 minute pe fiecare parte, pana devin crocante.
3. Ungem feliile de paine cu cate 1 lingura de branza proaspata de vaci, apoi adaugam dulceata de ceapa, feliile de bacon si piperul proaspat macinat.
4. Le servim cat sunt calde!
Citeste: http://www.kudika.ro/articol/capricii-culinare/31376/tartine-frantuzesti-de-craciun.html#ixzz2nYciJ8PB
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu