miercuri, 7 decembrie 2011

Cuibulete cu ciuperci



Iti trebuie:

  • un pachet foietaj
  • 15 ciuperci
  • o lingura unt
  • o lingura lapte
  • 2 cepe
  • un galbenus
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 2 gogosari.

Pregatesti asa:

1. Se spala bine ciupecile si se toaca.

2. Intr-o craticioara se pune untul, se lasa sa se topeasca apoi se adauga ceapa tocata si ciupercile.

3. Se acopera vasul, se lasa sa se inabuse putin, apoi se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat.

4. Se amesteca bine, dupa care se lasa la racit.

5. Foietajul se intinde pe masa de lucru tapetata cu faina si se taie rondele care se decupeaza la mijloc.

6. Rondelele se aseaza intr-o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus de ou, frecat cu o lingura de lapte si un strop de sare.

7. Tava se da la cuptor, incalzit in prealabil.

8. Cand rondelele prind culoare aurie, se scot si se lasa sa se raceasca putin.

9. Apoi cu o lingurita se pune compozitia de ciupercute.

10. La final se pot orna cu feliute de gogosari.

11. Pofta buna!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template