marți, 14 octombrie 2008

Vinete rumenite cu verdeata si cascaval

Gata in 40 de min., plus timp de marinat Calorii: 80 per portie Grasimi: 6 g; saturate: 2 g Cost: aprox. 5 lei

Ingrediente:

* 2 vinete de marime potrivita
* 2 linguri ulei de masline
* 2 catei de usturoi, tocati marunt
* 1 ardei iute, tocat marunt
* 2 linguri patrunjel, proaspat, tocat
* 50 g cascaval, pecorino, sau parmezan razuit

Mod de preparare:
1. Taie vinetele in felii groase si pune-le intr-un vas impreuna cu uleiul de masline, ardeiul iute si patrunjelul; lasa sa stea deoparte la marinat timp de 30 de minute.

2. Asaza vinetele intr-o tava de copt, stropeste-le cu putin ulei de masline si presara-le cu sare si piper negru, macinat. Da la cuptor timp de 20 de minute si apoi intoarce-le si continua sa le tii la cuptor timp de 10 -15 minute, pana cand se rumenesc uniform si se inmoaie.

3. Presara deasupra cascavalul si da din nou la cuptor timp de cateva minute, pana cand acesta se topeste

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template