marți, 7 octombrie 2008

File de peste pane cu piure de mazare

Ingrediente pentru 2 portii:

* 2 fileuri de peste
* 250 g mazare
* 3 linguri ulei masline
* 2 linguri smantana
* 3 linguri faina
* 1 lingura patrunjel proaspat
* menta
* sare
* piper

Mod de preparare:

1. Fierbe 250 g mazare in apa cu sare si 1 frunza de menta cca 4-5 minute. Scurge de apa, zdrobeste, adauga 3 linguri ulei masline, 1 lingura menta tocata, 2 linguri smantana, sare si piper.


2. Amesteca 3 linguri faina cu sare si piper negru macinat si 1 lingura patrunjel proaspat. Da fileurile prin acest amestec si prajeste in 2 linguri ulei pe fiecare parte, pana se rumeneste. Serveste cu piureul de menta si sferturi de lamaie.


Pofta buna!

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template