vineri, 25 ianuarie 2013

DIN SECRETELE DERMATOGRAFULUI


Rujul si rimelul sunt produsele de machiaj preferate de majoritatea reprezentantelor sexului feminin. Parerea noastra este ca sidermatograful ar trebui sa ocupe un loc important in trusa de farduri. Pe langa arhicunoscutul rol de a contura ochii, creionul dermatograf se poate transforma intr-o excelenta baza de machiaj sau un fard de pleoape rezistent.

DERMATOGRAFUL CA BAZA DE MACHIAJ
Dupa cum ai constatat pana acum, fardurile de pleoape au nevoie de obaza de machiaj peste care sa faca aderenta.
Nu trebuie sa cauti produse complicate pentru a indeplini acest rol.  Un creion dermatograf intr-o culoare neutra, estompat pe toata pleoapa mobila, poate juca acest rol. Aplicate peste acest strat de baza, fardurile de pleoape vor fi mult mai rezistente si mai intense ca si culoare.
DERMATOGRAFUL  CA   FARD DE PLEOAPE
Daca ai ceva experienta in manuirea ustensilelor de machiaj, poti folosi dermatograful chiar pe post de fard de pleoape. Estompat cu pensula sau cu aplicatorul, creionul dermatograf se comporta exact ca un fard cu o textura cremoasa.
Cu putina indemanare, poti sa obtii si acea gradare fina a culorilor.
Dermatograful este excelent pentru machiajul ochilor bine definit.
Te ajuta sa trasezi umbrele cu cea mai mare precizie.
DERMATOGRAF SAU KHOL?
Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care apelam la creionul dermatograf este conturarea ochilor. Cand este vorba de cea mai delicata zona din interiorul pleoapei, numai dermatografele care au mentionat „khol” pe ambalaj pot fi folosite.
Numai acest tip de produs este tolerat de mucoasa interna. Un mic make-up tips care „sterilizeaza” dermatograful si face ca pigmentul sa reziste, este sa incalzesti varful la flacara unei brichete. Inainte de a aplica produsul, testeaza mina creionului mai intai pe mana.
DERMATOGRAFUL COLORAT
Daca regula era sa folosesti o culoare complementara de fard pentru a creea un contrast, dermatograful este exceptia de la regula. Aplicat pe interiorul pleoapei, kholul albastru face ochii albastrii sa para si mai albastrii.
Aceeasi regula este valabila si pentru ochii verzi. Kholul alb sau argintiu creeaza un contrast deosebit de placut pentru ochii machiati cu negru si este excelent pentru ochii mici intrucat confera luminozitate privirii.
DERMATOGRAFUL SI MACHIAJUL SMOKEY EYES
Dermatograful negru este regele absolut cand vine vorba de ochii fumurii. Practic, poti realiza acest efect doar cu ajutorul acestui produs.
In cazul ochilor mari, exoftalmici, poti sa colorezi toata pleoapa mobila cu dermatograf negru si apoi sa-l estompezi inspre arcada. Pentru efect mai sofisticat si pentru obtinerea acelui degradeu fin de tonuri de gri, dermatograful negru trebuie folosit cu atentie.
Efectul se obtine treptat. Mai intai traseaza o linie cat mai aproape de baza genelor. Estompeaz-o pe pe toata lungimea ei de la exterior spre interior si apoi de sus in jus. Peste acest prim strat de culoare poti accentua coltul extern al ochiului sau pliul pleoapei.
sursa: http://www.machiajul.ro


0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template